ONS DOEL

'Ons gezamenlijk doel is leerlingen goed op te leiden om tot een CBR examen te komen. Theoretische kennis moet er ingeslepen worden en dit heeft tijd nodig...'.

Wij doen dit door:
1. Te zorgen dat iedere leerling zijn eigen lesplan heeft (Lees de pagina 'Lespakketten')
2. Iedere leerling heeft met de les zijn eigen laptop met internet aansluiting (Wifi regelen wij) en eventueel zijn/haar map bij zich.    
3. (G)één van beide met de les niet bij je? Dan is er helaas geen les voor jou. (Lees de pagina 'Lespakketten' over de inhoud van de lessen, zo zie je wel dat je geen les kunt missen!)  
4. Mobieltjes gebruiken wij niet met de les tenzij de instructeur dit aan geeft
5. Het door ons afgesproken traject moet je volgen, je mag er beslist geen één missen. Deze moet je op eigen gelegenheid inhalen.         Bij ziekten willen wij je altijd helpen
6. Iedere hoofdstuk sluiten we af met een soort repetitie. Deze is digitaal via het door ons gebruikte 3Dtheorie programma
7. Halverwege het traject hebben wij een tentamen. De kun je al oefenen in de 3Dtheorie omgeving. Op de avond zelf maken we,             een door de instructeur zelf ingesteld, tentamen.
8. Aan het einde van de training kan er nog een keer bij elkaar gekomen worden om proefexamen te maken van alle geleerde stof.
9. Iedere cursist plan zelf het CBR examen in. Lukt dit niet? Dan willen wij je gerust hier bij helpen.

Kortom iedereen loopt zijn eigen traject van het bovengenoemde kan dus afgeweken worden.